-una pasta de full fresca (tipus La Cocinera) si pot ser rectagular
-100 gr. de xocolata negra de cobertura
-100 gr. de nata o llet
Preparació:
-desfem la xocolata tallada a trossets junt amb la nata o llet, al microones o al bany maría. Remenem fins a obtenir una crema.
-Estenem la masa fresca i la cubrim amb la crema de xocolata deixant un centímetre aproximadament per tot el voltant.
l'enrotllem...
Els coloqueu dins una safata untada amb mantega, o directament sobre paper de forn i els aplaneu una mica.
que bo deu estar...MMMmm
ResponEliminaKari, ho has llegit??
http://www.elpais.com.uy/economia/empresas/mundo-se-quedar-chocolate-ano.html
de moment anem gaudint de la xocolata; però en aquest terreny que tens al pi de Sant Just no podries aprofitar per plantar cacao?? d'estranquis eeehhh...Jajajaja
m'ho van comentar Mercè.....i també sé que si els xinesos fessin servir paper de w.c. no hi hauríen suficients arbres al món per abastir tothom.....això encara fa més por....jajajaja.....això de plantar cacau, ho estudiaré, jajajaja. Un petó!!!
Eliminaostres...si s'acabés el paper de w.c. hauríem de tornar al que feien els nostres avanpassats.....saps què feien servir, oi?
Elimina