dissabte, 1 de febrer del 2014

De vegades fer trampa és bo...

Avui com dirien els joves..."he flipat"...feia dies que tenia al rebost un paquet de preparat per fer muffins de la casa funcakes...no sé massa com va anar a parar allà, crec que m'ho van regalar amb una comanda...

Jo no sóc massa de preparats...m'agrada saber que m'estic menjant, d'on han sortit els ous, quina farina hi ha...etc...però avui, tenia poc temps i he pensat, sense massa esperances del resultat final, que faria servir el preparat per fer muffins....i ha sigut espectacular...ràpid i boníssims!!!

Amb la cantitat del paquet (1 kg) en surten 24, així que he posat la meitat en un bol amb 220 gr. d'oli de girasol i 200 ml d'aigua, he batut durant uns 3' (a les instruccions hi posava 5 minuts, però fer-ho amb una nena de 12kg a coll no es feina fàcil) i finalment a la barreja hi he posat llàgrimes de xocolata per personalitza'ls una mica.


He omplert les càpsules fins dalt (a diferencia de les magdalenes o cupcakes) i en 25 minuts tenia això!!




Jo animo a tothom a fer els muffins de la manera tradicional, però de tant en tant fer una mica de "trampa" no es "pecat"...