dijous, 13 de març del 2014

Dorayakis




Si jugant amb el vostre fill/a a botiguetes li demaneu....-quant val això Sr.?, i us contesta...."5 yens"...o aneu pel carrer i veieu a nens que s'assemblen al "Soneu", o el teu mecànic porta el mateix pentinat que el Novita, potser es que fan massa capítuls del Doraemon....i us prometo que no veiem dibuixos més d'1 hora al dia, però es que sempre fan Doraemon!!! i ja si a sobre...li demaneu que vol de berenar i us diu que "Dorayakis", rendiu-vos i feu-los!!

Així que a partir d'ara, el dir...no sé com es fan, ja no us servirà d'excusa...porten molt pocs ingredients i son molt fàcils de fer, no tindreu cap altra complicació que no sigui la de que volin del plat abans que els pugueu tastar.

Els dorayakis originals, de dins, estan farcits amb una crema que es fa amb mongeta vermella confitada, però jo us poso una versió ràpida, espero que us agradin!!

Amb aquestes quantitats us sortiran uns 9 dorayakis, i si sou colla i no voleu quedar-vos sense, us aconsello que dobleu les quantitats.

Ingredients:

-100 gr. de farina
-50 gr. de sucre
-2 ous
-1 cullerada de mel
-1 culleradeta de llevat Royal
-30 ml. d'aigua
-Nutella o Nocilla



 Preparació :

Batiu a mà (no es necessari aparell) els ous en un bol.

Afegiu el sucre, la mel i continueu batent.

Afegiu la farina amb el llevat

Finalment afegiu l'aigua.




Un cop integrats tots els ingredients ens disposarem a fer els dorayakis. Posem una planxa elèctrica a escalfar, si no en teniu, no passa res, ho podeu fer en una paella antiadherent, l'únic inconvenient es que no en podreu fer tants alhora, però quedaran bons igual.

Passeu un paper de cuina amb una mica d'oli per la planxa.

Ompliu una cullerada sopera de masa i la deixeu caure sense moure sobre la planxa o paella calenta, la mateixa masa farà un cercle perfecte.

Quan veieu que surtin bombolletes de la part de sobre li doneu la volta.



 Deixeu que es coguin de l'altre costat uns 30 segons...


 Ja només queda deixa'ls refredar i posar-hi entremig de dos, Nutella, Nocilla, melmelada o el que més us agradi...

ボナペティ!