dimecres, 23 d’abril del 2014

pastissets de pasta de full amb xocolata

Si, ja sé que encara estem digerint la mona, però abans que començeu la "operació bikini", us vull deixar aquesta recepta, que es tant, tant, tant fàcil, que no sabia si es mereixia una entrada, però es tant, tant , tant bona que crec que us la mereixeu vosaltres....així que aquí va:


Ingredients:

-una pasta de full fresca (tipus La Cocinera) si pot ser rectagular
-100 gr. de xocolata negra de cobertura
-100 gr. de nata o llet

Preparació:

-desfem la xocolata tallada a trossets junt amb la nata o llet, al microones o al bany maría. Remenem fins a obtenir una crema.

-Estenem la masa fresca i la cubrim amb la crema de xocolata deixant un centímetre aproximadament per tot el voltant.

                                                                     
                                                                        l'enrotllem...


En fem 6 talls (si la masa es rectangular us quedaran tots els talls iguals)


Els coloqueu dins una safata untada amb mantega, o directament sobre paper de forn i els aplaneu una mica.



La fiquem al forn previament escalfat a 200ºC, durant uns 15 minuts o fins que vegeu que la masa està daurada i VOILÀ!!