dissabte, 30 de novembre del 2013

CUPCAKES DE NUTELLA

Ingredients per la base:
• 125 gr. de mantega
• 200 gr. de sucre
• 3 ous tallaM.
• 1 cullerada sopera de vainilla en pasta
• 250 gr. de farina
• 2 culleradetes de llevat Royal
• 40 ml. de llet semidesnatada

Ingredients pel frosting:
• 125 gr. de mantega
• 125 gr. de margarina
• 250 gr. de sucre llustre
• 2 ó 3 cullerades de Nutella


Preparació:
Pre escalfar el forn a 180ºC. Preparar el motllo amb les càpsules.

Batre la mantega amb el sucre fins que estigui cremosa. Si utilitzes la thermomix, segueix aquests mateixos pasos, batent a velocitat 4.

Afegir els ous d ‘un en un i l’extracte de vainilla.

Afegir la farina i el llevat tamisats i per últim la llet.

Repartir la preparació dins les càpsules. Las cápsulas han d’omplir-se entre la meitat i 2/3 de la seva capacitat

Introduir en el forn , en la part central, durant 20 minuts aproximadament. Per comprobar que estiguin fets, s’ha de punxar amb un escuradents per la part del mig i ha de sortit net.

Esperar a treure’ls 5 minuts i després deixar-los refredar a sobre d’una reixeta. Han d’estar totalment freds abans de decorarlos