dimarts, 3 de desembre del 2013

No ens enganyem...el Nadal engreixa...així que ja no ve d'una mica oi?...posats a cremar els torrons i els "polvorons" doncs uns quants quilòmetres més i cremem aquests cupcakes de crema de mantega de xocolata intensa...

o sinó, he trobat la millor solució perquè no engreixin!!! i es regala'ls!!! a la germana, a la cosina, als sogres, inclús al carter que no saps com es diu, però si passa pel carrer i tu estaves a punt de menjar-te'n un, quan t'entregui la carta certificada, li dius: -bon dia, tingui un cupcake de xocolata!!!

Així que aquí us deixo la recepta complerta......i un consell, si us sobra frosting...guardeu-lo en un lloc secret i mengeu-se’l a cullerades quan ningú us vegi, jejejeje!!!

Petons!!!!!









CUPCAKES DE XOCOLATA AMB NOUS

Ingredients:
• 100 gr. d’oli d’oliva suau
• 200 gr. de sucre
• 3 ous tallaM.
• 1 cullerada sopera de vainilla en pasta
• 180 gr. de farina
• 1,5 culleradetes de llevat Royal
• 40 gr. de cacau en pols sense sucre
• Un grapadet de nous pelades

Preparació:

Pre escalfar el forn a 180ºC. Preparar el motllo amb les càpsules.
Barrejar l’oli amb el sucre fins que estigui dissolt.
Afegir els ous d ‘un en un (batent enèrgicament) i l’extracte de vainilla.
Afegir la farina, el llevat i el cacao tamisats, i per últim la llet.
Suaument afegir les nous a trossets.
Repartir la preparació dins les càpsules. Las cápsulas han d’omplir-se entre la meitat i 2/3 de la seva capacitat
Introduir en el forn , en la part central, durant 20 minuts aproximadament. Per comprobar que estiguin fets, s’ha de punxar amb un escuradents per la part del mig i ha de sortit net. Esperar a treure’ls 5 minuts i després deixarlos refredar a sobre d’una reixeta.
Han d’estar totalment freds abans de decorarlos.


CREMA DE MANTEGA DE XOCOLATA INTENSA:

• 115 gr. de mantega
• 425 gr. De sucre llustre
• 85 gr. de cacao en pols sense sucre
• 105 ml. de llet semidesnatada

Tamisem el sucre llustre i el cacao en pols i el col.loquem dins un bol junt amb la mantega i la llet.
Cobrint el bol, batem a velocitat baixa un minut. Després pugem la velocitat i batem al menys 5 minuts més.
La crema de mantega es tornarà cremosa i d’un color intens de xocolata