Totes les dones que sigueu mares, sabreu que el temps, sobretot quan els fills son petits, es de les coses més valuoses, i no es pot perdre de qualsevol manera, i menys fent unes trufes de xocolata, que segurament duraran a la nevera menys estona de la que voldríeu...
I aquesta es genial! a sobre la pots fer en 2 estones de 2 dies diferents, tan sols necessites 15 minuts lliures durant 2 dies....potser els trobarem!
Ingredients:
-200 ml de nata per montar (amb un mínim de 35% de materia grasa)
-200 gr. de xocolata de cobertura (jo vaig fer servir la de Nestlé Postres)
-Cacao en pols per rebossar (tipus Nesquick o Cola Cao)
Preparació:
Escalfem la nata fins que bulli
Mentres trenquem la xocolata a trossos (no cal que siguin molt petits) i quan la nata arrenqui el bull, apartem del foc i hi tirem la xocolata...remenem fins aconseguir una crema.
Aquesta crema s'anomena "ganaxé de xocolata" i tant us servirà per cobrir una tarta sacher, com per farcir uns cupcakes, nomès dependrà del temps i l'espessor segons la utilitat que li vulgueu donar.
Però tornant a les trufes.....aboqueu la ganaxé dins un tupper i el poseu dins la nevera fins l'endemà.....i fins aquí la primera part de la recepta...
Formeu boles d'uns 35gr. i les rebosseu dins un plat amb cacao en pols...i JA ESTÀ!!! no es genial??
Nota: podeu posar-les dins de minicapsules de paper o menjar-les a mesura que les aneu rebossant...jejeje!!