Totes les dones que sigueu mares, sabreu que el temps, sobretot quan els fills son petits, es de les coses més valuoses, i no es pot perdre de qualsevol manera, i menys fent unes trufes de xocolata, que segurament duraran a la nevera menys estona de la que voldríeu...
I aquesta es genial! a sobre la pots fer en 2 estones de 2 dies diferents, tan sols necessites 15 minuts lliures durant 2 dies....potser els trobarem!
Ingredients:
-200 ml de nata per montar (amb un mínim de 35% de materia grasa)
-200 gr. de xocolata de cobertura (jo vaig fer servir la de Nestlé Postres)
-Cacao en pols per rebossar (tipus Nesquick o Cola Cao)
Preparació:
Escalfem la nata fins que bulli
Mentres trenquem la xocolata a trossos (no cal que siguin molt petits) i quan la nata arrenqui el bull, apartem del foc i hi tirem la xocolata...remenem fins aconseguir una crema.
Aquesta crema s'anomena "ganaxé de xocolata" i tant us servirà per cobrir una tarta sacher, com per farcir uns cupcakes, nomès dependrà del temps i l'espessor segons la utilitat que li vulgueu donar.
Però tornant a les trufes.....aboqueu la ganaxé dins un tupper i el poseu dins la nevera fins l'endemà.....i fins aquí la primera part de la recepta...
Formeu boles d'uns 35gr. i les rebosseu dins un plat amb cacao en pols...i JA ESTÀ!!! no es genial??
Nota: podeu posar-les dins de minicapsules de paper o menjar-les a mesura que les aneu rebossant...jejeje!!
Mmmm! quina salivera! A veure si trobo el temps... ;)
ResponEliminaJa veuras que son molt rapides de fer...igual de rapid desapareixen de la nevera, jejeje
Eliminaperò com és possible!...hi ha alguna intrussa per aquí...jajaja
ResponEliminanoooo...és bromaaa.
per la pinta han d'estar boníssimes!! ;)
Jajaja....ja li he dit a l'Anna, que al proper finde rural, a part dels muffins..trufes, jajaja
EliminaKari!!
ResponEliminaSóc l'Ester!
Estic fent el ganaxé i demà per fi me'n podré menjar!!💃💃💃😁
Merci x la recepta! 😘