- 300 gr. de maduixes
- 200 gr. de nata per muntar
- 2 clares d’ou
- 80 gr. de sucre
- 5 fulles de gelatina
Preparació:
Triturem les maduixes fins a fer-les puré.
Posem les fulles de gelatina en aigua freda durant 5 minuts. Les escorrem bé i les posem dins un got al microones durant 20 segons (o al foc en un cassó).
Les afegim al puré de maduixes i remenem bé.
Les afegim al puré de maduixes i remenem bé.
Muntem la nata amb 60 gr. de sucre i barregem suaument amb les maduixes.
Muntem les clares i quan començin a muntar, anem afegint a poc a poc els 20 gr. de sucre restant. Les muntem a punt de neu i les afegim amb moviments envolvents a la preparació anterior.
(Sabreu que les clares estan a punt de neu quan les poseu de cap per avall i no es moguin....ull!! si comenceu a girar el bol i veieu que es mouen, no continueu amb la prova!! o no em faig responsable de les conseqüències....jijijiji)
(Sabreu que les clares estan a punt de neu quan les poseu de cap per avall i no es moguin....ull!! si comenceu a girar el bol i veieu que es mouen, no continueu amb la prova!! o no em faig responsable de les conseqüències....jijijiji)
Distribuïm la mousse en vasets individuals i deixem refredar a la nevera entre 3 i 4 hores. Decorem amb una maduixa o amb el que vulguem.
Aquesta mateixa mousse la podem congelar en vasets individuals o sobre una base de pa de pessic i convertir-la així, en tarta gelada de maduixa.