dilluns, 26 de maig del 2014

MOUSSE DE MADUIXA


Abans que s'acabi la temporada de maduixes us deixo amb aquesta recepta!!!





Ingredients:
  • 300 gr. de maduixes
  • 200 gr. de nata per muntar
  • 2 clares d’ou
  • 80 gr. de sucre
  • 5 fulles de gelatina


  •  
Preparació:

Triturem les maduixes fins a fer-les puré.

Posem les fulles de gelatina en aigua freda durant 5 minuts. Les escorrem bé i les posem dins un got al microones durant 20 segons (o al foc en un cassó). 

Les afegim al puré de maduixes i remenem bé.

Muntem la nata amb 60 gr. de sucre i barregem suaument amb les maduixes.

Muntem les clares i quan començin a muntar, anem afegint a poc a poc els 20 gr. de sucre restant. Les muntem a punt de neu i les afegim amb moviments envolvents a la preparació anterior.

(Sabreu que les clares estan a punt de neu quan les poseu de cap per avall i no es moguin....ull!! si comenceu a girar el bol i veieu que es mouen, no continueu amb la prova!! o no em faig responsable de les conseqüències....jijijiji)

Distribuïm la mousse en vasets individuals i deixem refredar a la nevera entre 3 i 4 hores. Decorem amb una maduixa o amb el que vulguem.




Aquesta mateixa mousse la podem congelar en vasets individuals o sobre una base de pa de pessic i convertir-la així, en tarta gelada de maduixa.

Bon profit!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada