Després d’uns mesos motoritzats a tope, gràcies a la primera prova del
mundial d’Enduro celebrada aquí a casa, tornem a la normalitat...però no del
tot, que queda desmuntar i netejar-ho tot...
Per culpa dels “amotus” he tingut abandonat el
blog, ho sé, però no vol dir que el forn de casa hagi estat parat, ni molt
menys...pel sopar de gala de presentació del mundial vaig haver de fer ni més
ni menys que 400 galetes com aquesta!! Vaig tenir als meus pares embossant
galetes 3 dies, jijijiji
Anem al gra, o sigui a la recepta, aquest pa de pessic de nata es ràpid de fer, tipus la coca de iogurt d’una entrada anterior, i també us serveix per menjar-la així, tal qual, o com a base per farcir i convertir-ho en pastís...
Ingredients:
- 200 ml
de nata para muntar (mínim 35% de m.g.)
- 150 gr
de sucre
- 3 ous
- Ratlladura
de 1/2 llimona
- 200 gr
de farina
- 1 culleradeta
de llevat Royal
Preescalfem el forn a 180º
Preparem el motllo amb paper de forn o amb
esprai desentmotllant.
Muntem la nata (que ha d’estar molt freda) i quan comenci a espessir, li afegim el sucre cullerada a cullerada. Batem fins que obtinguem una consistència semblant a la del iogurt grec.
Muntem la nata (que ha d’estar molt freda) i quan comenci a espessir, li afegim el sucre cullerada a cullerada. Batem fins que obtinguem una consistència semblant a la del iogurt grec.
Incorporem els ous lleugerament batuts i la
ratlladura de la llimona. Remenem
Per últim, tamisem la farina amb el llevat i
ho afegim a la barreja anterior. Remenem suaument per no perdre
esponjositat
Aboquem al motllo i enfornem uns 40-45 minuts.
Quan punxeu i el escuradents un surti net,
traieu del forn i deixeu refredar sobre una reixeta.
Espolsem
amb sucre llustre i a gaudir!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada