divendres, 21 d’agost del 2015

JAPANESE COTTON CHEESCAKE

Sii, ja ho sé, el títol té tela marinera...però es tal i com ho vaig trobar al youtube..però li podeu dir suflé de pastís japonés de formatge , o pastís japonés de formatge...o simplement pastís de formatge, el nom es el de menys...l'important d'aquesta recepta es que tan sols porta 3 INGREDIENTS!! si, si, heu llegit bé, 3 ingredients...ous, crema de formatge i xocolata blanca, i tot i que no m'agrada ni la crema de formatge ni la xocolata blanca, o sigui que de la recepta només m'agraden els ous, al veure el video, vaig pensar que ho havia de probar....i la veritat el resultat va ser sorprenent!

Us deixo l'enllaç per si li voleu fer una ullada!

https://www.youtube.com/watch?v=dVvPOE-C7AE


Nota 1: La recepta que us poso es per un motllo de 15cm de diàmetre,  preferentment de vidre, jo ho vaig fer amb 2 motllos de 12cm....però ho podeu fer en un motllo d'aquells d'alumini d'un sol ús...

Nota 2: La noia del vídeo diu que les clares munten millor si els ous estan freds de nevera, i això maca, serà al Japó, perquè aquí Catalunya les clares munten millor a temperatura ambient...(deuen ser les gallines o que aquí d'ous en sabem molt....)

Anem al gra...


Ingredients:

-3 ous a temperatura ambient (excepte si la recepta la feu al Japó...)
-125gr de crema de formatge (tipus Philadelphia) a temperatura ambient
-125 gr de xocolata blanca



Preparació:

-Preescalfem el forn a 170ºC

-Separem les clares dels rovells

-Desfem la xocolata blanca al bany maria i hi afegim la crema de formatge, remenem bé fins que no quedin grumulls, un cop ben desfet tot, hi afegim els rovells d'ou.



-Muntem les clares a punt de neu i les afegim en 3 vegades i amb suavitat a la crema.



-untem el motllo amb mantega o esprai desentmollant i hi aboquem la crema.

-Posem el motllo dins la safata del forn i li afegim aigua calenta fins a cobrir almenys la meitat del motllo (el que seria coure al bany maría...)



-Ho courem durant 15 minuts a 170ºC i 15 minuts més a 160ºC. Deixem dins del forn 15 minuts més per evitar que ens baixi.

-Treurem del forn i deixem refredar COMPLETAMENT!!! o del contrari s'ens podria trencar.

-Desenmotllem i deixem a la nevera almenys 3 hores abans de menja'l (aquest pas, per descomptat que me'l vaig passar pel forro...)

Al moment abans de servi'l podeu tirar per sobre sucre llustre

Surt deliciós, espongós, suau...l'heu de fer!! i si el feu passeu-me foto!!!

Bon profit!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada